Skip to content

Coaching

Soms komen vragen op je pad waarvan je niet zo goed weet wat je ermee moet. Je kunt ze zolang negeren dat je gedwongen wordt tot het maken van een keuze of je kunt ze onderzoeken en zelf een keuze maken. Een coach kan je helpen deze vragen te onderzoeken en je verder brengen in je keuze. De vragen waarvoor je terecht kunt bij mij als coach zijn heel divers. Je kunt denken aan vragen die te maken hebben met studie, werk, intieme relaties, vriendschappen, kinderen, verhuizen, rouw en meer.

Het kan echter zijn dat er iets anders onder ligt. Dat je een psychische ziekte hebt. In dat geval zal ik je doorverwijzen naar je huisarts of naar een eerstelijnspsycholoog.

Het eerste gesprek bij een coach wordt het intakegesprek genoemd. Dit gesprek is voor mij als coach om zicht te krijgen op je probleem. Op basis daarvan kan ik in overleg met jou een behandelplan opstellen. Het intakegesprek dient echter ook om te kijken of het klikt tussen jou en mij. Soms moet je een aantal coaches uitproberen om er een te vinden waar je goed mee kunt werken.

 

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: