Skip to content

Over Menno

Ik ben afgestudeerd als toegepast psycholoog aan de Fontys Hogescholen waar ik nu ook werk als onderwijsassistent. Ik geef onder andere les in SPSS, algemene beroepsvaardigheden en studeerbegeleiding. Daarnaast ondersteun ik het praktijkbureau met het organiseren van evenementen, vacaturewerving en administratieve taken, onder andere in het programma Sage/CRM.

Onder het mom van een leven lang leren en door mijn nieuwsgierige aard ben ik begonnen aan de Open Universiteit voor mijn bachelor Psychologie en daarna de Master Levenslooppsychologie. Ik heb een brede interesse in wetenschap, techniek, de mens en het nieuws.

In mijn vrije tijd doe ik veel vrijwilligerswerk voor Studievereniging Topsy, Stichting Kinder Vakantiewerk Geulle en Stichting De Bökskes. In het verleden heb ik me ook ingezet voor Studium Generale Maastricht, Studentenvereniging Alles is Drama, Oranje Comité  Geulle, Euro College (tegenwoordig Porta Mosana) & Basisschool In Het Riet (tegenwoordig Basisschool Ondersteboven).

Wanneer ik me niet inzet voor de maatschappij doe ik aan toneel, lees ik graag een boek, doe ik iets met vrienden ben ik fotografie aan het ontdekken of kijk ik tv.

Kijk ook eens op mijn linkedinpagina, re.vu of pinterest.

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: